Musical project Hemel op Stelten Brecht

Januari 2023

Zaterdag 7 januari was het dan zover. Na een paar intensieve en supergezellige oefendagen in de kerstvakantie hebben de eerste communicanten uit Brecht en Sint-Lenaarts, gesteund door zo’n 10 tieners van KISI Vlaanderen samen de kerstmusical DE HEMEL OP STELTEN opgevoerd.

Ze hebben Brecht ook echt op stelten gezet, zooo goed gespeeld … hoe is het mogelijk!

Nadat Gabriel en Angela de herders hadden wakker gemaakt met hun belangrijke aankondiging, kwamen Maria en Jozef op het toneel… met een echt inni mini babytje: met Jezus.

Als kers op de taart kwamen, vanwege het feest van Driekoningen zelfs ook de 3 Wijzen op bezoek bij Jezus en ze namen hun kameel zelfs mee. Ze hadden weken door een grote woestijn getrokken, hadden er alles voor over om Jezus, Zoon van God te zien… en ze werden beloond! Daar lag Hij, in een kribbetje, de Zoon van God, de Heilige Zoon van God…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *