KISI Vlaanderen pakt uit met medley van KISI-liederen tijdens het KISI-KOEMI-feest van 23 en 24 september

Sinds 2012 is het KISI-feest onze jaarlijkse afspraak om onze KISI-vrienden uit Nederland te ontmoeten en te delen in de vreugde van het samen bidden, zingen en Gods lof te prijzen. Ook dit jaar waren we graag met een mooie delegatie Vlaamse KISI’s aanwezig om de vijftiende verjaardag te vieren van KISI/KOEMI in Nederland. Het Vlaamse KISI-orkest mocht aan deze verjaardag een extra glans geven met het brengen van een medley van KISI-liederen. We genoten er ook van de work-shops, een pakkende opvoering van de Emmaus-musical en de leuke Rode-Draad sketch. Door de Praiseparty met Suit-up na de ‘avond van barmhartigheid’ was iedereen uitgedroogd, gelukkig was er het Vlaams café!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *