KISI-musicalvoorstelling “De hemel op stelten” brengt jong en oud bijeen in de kerk van Nederboelare, nabij Geraardsbergen.

Zaterdag 4 november hebben 60 KISI’s het beste van zichzelf gegeven tijdens de enthousiaste en pakkende uitvoering van de musical ‘DE HEMEL OP STELTEN’: een hartverwarmende musical waarin een groot engelenkoor zich klaarmaakt om de komst van Onze Heer aan te kondigen aan de herders.

De dagen voordien werd er hard geoefend tijdens het KISI-kamp dat doorging in de gebouwen van het ‘Stella Matutina Instituut’ te Michelbeke. Intensieve dagen waar zang-, dans- en musicalrepetities afgewisseld worden met spel, sport, catechese, gebed en ontspanning. Onvergetelijke dagen die zoals steeds weer veel te snel voorbij zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *