KISI-kamp te Ferrières

12-16 juli 2021

Omdat er tijdens het voorbije schooljaar maar weinig KISI-bijeenkomsten hebben kunnen doorgaan was er dadelijk veel enthousiasme voor een gezamenlijke vakantie. 30 tieners, jongeren en volwassenen melden zich aan om na een stevige dagtocht een week lang samen het gezellige vakantiehuis te Ferrières te bewonen. Het zou de natste week van het jaar worden, waardoor de meeste outdoor activiteiten, zoals kajak of doolhof moesten worden afgelast. Maar geen nood: er werd samen veel gezongen en gedanst, gelachen tijdens de quiz, nieuwe talenten ontdekt tijdens de creatieve workshops, samen gekookt en in een ontspannen sfeer veel met elkaar gedeeld. Omwille van de watersnood ging de bedevaart naar Banneux niet door. De toewijding aan Onze-Lieve-Vrouw in de plaatselijke parochiekerk werd een sterk geloofsmoment waarna moe maar innerlijk weer opgeladen de koffers in de auto’s werden geladen om huiswaarts te keren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *