Een vreugdevol feest van de verrijzenis van de Heer!

April 2021

Een groot paaskamp kon jammer genoeg niet doorgaan, maar het is bijna zover om onze KISI-vrienden opnieuw te ontmoeten. Meer dan 60 kinderen, tieners en jongeren schreven zich in voor een KISI-dag waarop er in kleine bubbels zal gewerkt worden rond het verhaal van de leelingen op weg naar Emmaüs. Ook musicaal staat er heel wat op het programma. Hou onze webpagina de komende periode zeker in de gaten. We brengen u zeker een verslagje van de 5 KISI-dagen die vanaf woensdag 7 april zullen doorgaan. Ook een clip met sfeerbeelden, dans en een ingezongen KISI-lied mag u de komende periode verwachten op ons YouTube-kanaal. 

Alleluia! Onze Heer is waarlijk opgestaan. Laten we dit met z’n allen vieren in grote vreugde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *