Advent Challenge – Journaal II

Januari 2021

In dit journaal word je een beeldverslag gegeven van het tweede deel van de KISI Advent Challenge. Vele Kisi’s hebben zich samen met familie of vrienden tijdens de voorbije advent- en kerstperiode ingezet om via kaartjes en attenties warme wensen van vrede en nabijheid te brengen bij eenzame mensen thuis of in een zorginstelling. Hartverwarmend!

Tijdens de kerstvakantie gingen enkele KISI’s aan de slag om samen van op afstand het lied ‘Tell it on the mountains’ in te zingen. Het korte clipje vind je ook terug in dit journaal. En natuurlijk ook op het instagram account van KISI Vlaanderen en op ons YouTube kanaal. Ze brengen met veel enthousiasme de vreugdevolle boodschap van de geboorte van de Heer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *