KISI DRIVE tweedaagse

Veltem 20 & 21 augustus 2020

Dit weekend was er speciaal voor de KISI DRIVE jongeren. Deze jongerenwerking van KISI wil helpen om grenzen te verleggen, talenten te ontdekken, je persoonlijkheid te vormen, je geloof te verdiepen en te groeien in verantwoordelijkheid. De tweedaagse begon met stille tijd en bijbellezing, waarna  een uitdagend hoogteparcours volgde met als absolute climax de ZIP-line.

Al vlug werd duidelijk dat het komende DRIVE-jaar heel ambitieus belooft te worden. Er werd een start gemaakt met de opbouw van een eigen poppentheater, waar het komende werkjaar hard zal worden aan verder gewerkt. Er zullen nog heel wat grenzen moeten worden verlegd, nieuwe vaardigheden moeten worden aangeleerd (schrijnwerkerij, naaien en knutselen, teksten schrijven en vertolken, geluid en lichttechnieken,…).

Iedereen was in elk geval al heel enthousiast. Ook de vijf jongeren, die voor het eerst meededen met de jongerenwerking keken uit naar het moment dat ook zij zich meer kunnen engageren en verantwoordelijkheden opnemen.

Een hoopvole start voor een veelbelovend werkjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *