KISI-DRIVE tweedaagse

Meldert 13&14 juli 2020

Voor deze KISI activiteit werd er verzamelen geblazen in Meldert, nabij de abdij van Affligem. De jongens vertrokken met de fiets vanuit Moerzeke, vanuit het priester Poppe-domein voor een mooie 40 km lange fietstocht langs de Oostvlaamse wegen met een tussenstop in Aalst. De meisjes besloten het hoofd koel te houden met waterspelletjes en verwelkomden de jongens bij aankomst op het ‘kampeerterrein’ met een waterballonnengevecht. Het werden twee mooie dagen waar geïmproviseerd en geëxperimenteerd werd op de muziek voor de musicalproductie ‘Jona en de vis’. We keken samen naar de film ‘Courageous’, baden samen en gingen naar de mis in de abdij. We speelden een omgekeerde ‘escape-room’ waarin gewedijverd werd om zo snel mogelijk door te dringen tot bij de schat die de Italiaanse jongen Carlo Acutis graag met ons wilde delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *