DAG 2: KISI FEEST

1/10/2017, KISI FEEST in Tilburg.

We begonnen deze zondag weer lekker vroeg met een wake-up call. Na het ochtendgebed en een outdoorprogramma voor wie wilden hadden we de leeftijdsprogramma’s. Wij gingen naar de Teens, waar Andrew Bull uit Engeland sprak. Hij vertelde een mooi verhaal over zijn getuigenis van Gods kracht en liefde voor ons. Na de koffiepauze voerde KISI Key de musical Paulus op. Later werd het Koffertje van Samuel bekend gemaakt, door Samuel Advies. Elk bisdom krijgt een koffertje mee met mooie gebedjes en boekjes voor het gezin. Elk gezin krijgt het Koffertje één week in huis. We sloten het KISI Feest 2017 af met een Eucharistieviering.

Suzanna en Véronique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *