KISI-project Vlaanderen

Op zaterdag 8 april brengt KISI-projectgroep Vlaanderen in samenwerking met “Kerk in Ninove” en pastoor Alexander Vandaele een familiemusical “De Barmhartige Vader”.  75 Vlaamse kinderen tussen 6 en 18 jaar zingen, dansen en spelen het Bijbelse verhaal van de Verloren Zoon. Deze musical is geschreven door Birgit Minichmayr uit Oostenrijk en is al in vele landen opgevoerd (o.a. België, Oostenrijk, Nederland, Duitsland). Bijgevoegd is een trailer van de Duitse versie van de musical. In Ninove wordt deze musical natuurlijk opgevoerd in het Nederlands.

De Musical wordt twee keer gebracht: om 15u en om 19.30u en gaat door in de feestzaal van Heilig Harten Secundair, Onderwijslaan. Inkomkaarten kosten 5 euro en reserveert u best op voorhand op volgende telefoonnummer 0499/12 4934 of via email:

Anneliesdekegel@gmail.com.

Flyer Ninove (24)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *