Karmelietessen met een biddend hart voor KISI!

Op zondag 27 november was een delegatie van KISI Vlaanderen te gast bij de Karmelietessen van de Rosier te Antwerpen. Dit klooster is niet alleen speciaal omdat het in 1612 door een naaste medewerkster en vertrouwelinge van Theresa van Avila, Moeder Anna van Sint-Bartholomeüs, werd gesticht. De zusters bidden ook heel speciaal voor alle kinderen en begeleiders van KISI. Ze zijn als het ware onze grootste fans! Het werd een heel verrijkende ontmoeting. Als geschenkje kreeg elk kind een tientje en een scapulier mee naar huis. Weet je niet direkt wat je ermee moet aanvangen, lees dan de tekst in bijlage of doe wat opzoekwerk op internet. Het dragen van een scapulier is een eeuwenoud gebruik bij katholieken. Je bekleedt je met de mantel van Maria en vraagt zo om haar bescherming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *