Duitsland-Nederland-Vlaanderen tour

KISI Duitsland, Nederland en Vlaanderen, 3 dagen vol ritme en leven.

Een van hart en eenstemmig ter ere van onze aller Vader.

Vijf uur ’s morgens. Vroeg op, om op tijd te zijn voor de start van de KISI-tournee doorheen Duitland, Nederland en Vlaanderen. Er was heel wat doorzetting voor nodig om dit opzet te doen slagen. Maar met de inzet van heel veel mensen werd het een overgetelijke ervaring. Samenwerken met drie KISI-groepen uit drie verschillende landen, samen musical spelen hoewel ieder een andere taal spreekt, mission impossible!

We leerden veel van elkaar, we ondervonden dezelfde ongemakken van slaapgebrek, gebrek aan privacy en basishygiëne. Soms droomden we hardop van biefstuk friet en Mc Donalds. Maar we verrijkten ons door het enthousiaste geloof van de Duitse KISI-groep, de hartelijke vriendschap, de technische en logistieke onderbouwing van ons oudere broertje, de Nederlandse KISI-groep en natuurlijk ook door zelf het beste van onszelf te geven.

Het publiek te Gaasdonk was jong, enthousiast en ontvankelijk. We genoten van het prachtige decor en het schitterende weer voor twee voorstellingen vol kleur en leven in het Bijbels openluchtmuseum. Honderdvijftig kinderen uit 3 landen samen op de scène. Prachtig, indrukwekkend, ontroerend bij momenten.

De H. Hartbasiliek te Koekelberg is een plaats waar Gods Barmhartigheid heel tastbaar aanwezig is. Ook onze Kisi’s konden de Barmhartigheid van de Vader ondervinden. Ze straalden dan ook en gaven het allerbeste van henzelf voor een multicultureel publiek.

Dank u Vader, dat we Uw Barmhartigheid mogen bezingen in dans, muziek en door al onze talenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *