Workshop Westmalle met de Barmhartige Vader

Het was een heel zonnige warme dag. De kinderen en medwerkers kwamen volle goede moed `s morgens bijeen om samen een minimusical van de Barmhartige vader in te studeren. We waren verheugd zovele nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. Het inoefenen ging heel vlot met al die talenten! Sommigen hadden in het begin een klein hartje om de micro te nemen of op het podium te staan, maar langzaamaan groeide iedereen uit tot ware sterren;-) Tijdens onze dag kwamen ook Henk en Hans op bezoek. Een uiterst slordige en een heel deftige meneer. Ze kregen beiden een brief van… God?!? De ene had schrik en de andere zag het meteen zitten om de complimenten in ontvangst te nemen. Maar we leerden hieruit dat God de 2 personen liefheeft zoals ze zijn. De deftige meneer was in het begin ontgoocheld omdat God hem bijstuurde. Hij moest meer uit liefde doen. De andere was verbaasd dat God omwille van zijn zwakheid van hem hield. Naast onze catechese en oefenen deden we ook nog een leuk kranten stok spel. Iedereen kon zich fijn uitleven! Om 15.15 uur was het dan zover. We mochten onze musical laten zien aan de zusters van het rusthuis en de ouders. Het was een fijn optreden waar we de liefde van God mochten uitdragen. En aan de reacties te horen hebben de kinderen en jongeren dit ook echt gedaan. De zusters hadden er heel veel vreugde aan beleefd! Dank aan de zusters van marienhove, dat we te gast mochten zijn in jullie huis. Dank aan de begeleiding en alle medewerkers, dank aan de kinderen die meededen , dank aan de mensen die voor ons gebeden hebben en een grote dank je wel aan God!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *